ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

Регистрация за SMS услуги

Възползвайте се от безплатно SMS известяване при неплатено задължение.    

 

Проверявайте сметката си, когато пожелаете, само с един SMS с текст smetka на номер 170077 - за клиенти на А1, Yettel и Vivacom.

 

Регистрирайте се тук!

 

SMS известяване преди прекъсване:

За да се възползвате от услугите, моля попълнете регистрационната форма.

Достатъчно е да знаете вашия клиентски номер и да посочите мобилен телефон, на който желаете да получавате информация. Задължително условие за успешното приключване на регистрацията е предоставянето на валиден имейл адрес, на който ще получите линк за потвърждение на извършената регистрация. Услугата ще бъде активна 24 часа след направена регистрация. Услугата важи за фактури, издадени след датата на регистрация.

 

Проверявайте сметката си с SMS:

За да проверите задълженията си за електроенергия, изпратете SMS с текст smetka на номер 170077, на цена според тарифния план, без увеличение.

 

Важно!

При промяна на мобилния оператор, моля да се свържете с нас на 0700 10 010, в противен случай услугата няма да бъде предоставена по технически причини.

Ако вече сте се регистрирали за услугите през сайта, но желаете да се откажете от тях, след въвеждане на клиентски номер, системата автоматично ви препраща към регистрационна форма за деактивация на услугите.