ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

01 декември 2022

Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският офис на Електрохолд

Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският офис на Електрохолд, който официално беше открит в края на октомври. Сключени са и първите договори за покупка на енергия от възобновяеми източници.

„Вече доставяме електрическа енергия на едни от най-големите фирми в областта, включително на общината“, казва Лъчезар Темелков, регионален търговски представител на Електрохолд. „Фирмите ни предпочитат, защото работим гъвкаво и бързо, предлагаме индивидуални решения съобразени с нуждите на всеки бизнес, независимо дали е голям или е малък. Фактът, че сме част от семейството на Еврохолд ни осигурява финансова стабилност и ни позволява да не събираме авансови плащания, което високо се цени от клиентите“, допълва г-н Темелков, отчитайки първия месец от дейността на офиса.

Офисът на Електрохолд в Сливен се намира непосредствено до офиса на застрахователното дружество Евроинс България АД, част от Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ) и Еврохолд. В офиса се предлага пълната гама електроенергийни услуги, които предоставят на корпоративни клиенти дъщерните дружества Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд.

Електроенергийната група Електрохолд е част от най-големия публичен холдинг в страната - Еврохолд. Офисът в Сливен е първият ѝ офис извън Западна България, където компанията доставя електроенергия до близо 3 млн. души, а дъщерната ЕРМ Запад поддържа най-голямата електроразпределителна мрежа в страната (с обща дължина над 58 000 км). Електрохолд вече има представителства във Варна, Ямбол и Шумен. Повече информация: https://electrohold.bg/bg/partnori/.