ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

15 август 2023

Електрохолд Продажби предлага нов продукт на свободния пазар на електроенергия

Електрохолд Продажби започва да предлага нов тарифен план за бизнес клиенти на свободния пазар на електроенергия. Продуктът е част от дългосрочната стратегия на компанията да развива иновативни решения с добавена стойност за клиентите.

Вместо стандартната търговска надбавка, той включва надбавка от само 9.90 лв./мВтч за първите 3, 6 или 12 месеца в зависимост от срока на договора, и цената на електроенергията на Българската независима енергийна борса. Предложението е подходящо за бизнес клиенти от цялата страна, които искат да сключат нов договор или да подновят изтичащ или изтекъл договор на свободния пазар.

Електрохолд Продажби е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия с над 18-годишен опит на пазара. Компанията осигурява стабилност и дългосрочна сигурност на доставките на електроенергия, използвайки техническия си, финансов и експертен ресурс.

Електрохолд Продажби разполага с търговски представители в цялата страна, над 30 търговски центъра и денонощна телефонна линия за връзка.

Информация за новия продукт може да се намери на сайта на Електрохолд Продажби, в секция Кампании, на телефон 0700 10 010, по имейл на sales@electrohold.bg или в търговски център на дружеството.