ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

03 август 2023

Електрохолд Продажби предлага изграждане на фотоволтаични системи за собствени нужди

Компанията предоставя цялостна услуга по проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация с минимален ангажимент за клиентите.

Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за изграждане на фотоволтаична система за собствено потребление в търговските центрове на компанията в Западна България. Услугата е „до ключ“ и включва проектиране, изграждане, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване.

Тя е подходяща за малки фирми и битови клиенти на Електрохолд Продажби, които имат интерес към инсталиране на покривна фотоволтаична система. Изграждането ще става по индивидуален проект след извършване на професионален оглед и оценка от експерти на компанията. Проектите са в три варианта – с 5 kW, 10 kW и 15 kW инсталирана мощност, а цените започват от 14 990 лева.

Новата услуга има редица ползи за потребителите. Проектите се изпълняват с минимален ангажимент от страна на клиентите, като Електрохолд Продажби обработва всички документи и изпълнява административните дейности. Инсталациите имат пълно гаранционно обслужване, изработени са от качествени панели и намаляват разходите за електроенергия. Няма скрити такси за потребителите. Финансирането може да се осъществи със собствени средства или с кредит. Собственикът на инсталацията може да кандидатства за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз.

„Възобновяемите източници на електроенергия играят все по-важна роля в ежедневието на хората. С нашия опит и професионализъм искаме да сме полезни на клиентите, които желаят да намалят своите разходи за електроенергия и да подобрят качеството си на живот в бъдеще,“ каза Видьо Терзиев, изпълнителен директор на Електрохолд Продажби.

Новата услуга на Електрохолд Продажби е в съответствие с мисията на компанията да въвежда иновации, които повишават енергийната ефективност и са неразделна част от стратегията за намаляване на въглеродния отпечатък от клиентите на дружеството.

Повече информация за услугата може да бъде намерена на сайта на компанията в секция Кампании.