ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

14 юни 2024

Електрохолд отвори клиентски център във Варна

ВАРНА, 14.06.2024 г. – Електрохолд България откри център за обслужване на клиенти във Варна. Така компанията продължава да разширява търговската си мрежа и затвърждава присъствието си извън територията на Западна България, където е съсредоточен основният й бизнес.

Преди месец Електрохолд отвори собствен търговски център и в Пловдив. Присъствието на компанията и в други региони на страната повишава конкуренцията в доставките на електроенергия, като носи по-добри и гъвкави условия и по-благоприятни цени за бизнес клиентите.

„Разширяването на търговската мрежа на Електрохолд е важна част от стратегията ни да бъдем близо до клиентите във всяка точка на България. Вярвам, че това ще бъде от полза както за нашия бизнес, така и за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят най-вече те“, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

Офисът е с модерен и функционален интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите могат да получат персонализирани консултации и да се възползват от пълната гама услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес. В близките дни предстои пускането на специална оферта за тези, които изберат Електрохолд за свой доставчик на електроенергия.

Търговският център във Варна се намира на бул. Владислав Варненчик 2. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден.

 

За Електрохолд:

В групата Електрохолд България влиза един от най-големите доставчици на ток за крайни клиенти в България – Електрохолд Продажби, както и Електрохолд Трейд – първият лицензиран търговец на електрическа енергия на свободния пазар и координатор на стандартна балансираща група. Част от групата е и най-голямото електроразпределително дружество в България – ЕРМ Запад.

Електрохолд България е 100% собственост на най-големия публичен холдинг в България - Еврохолд АД.

 

На снимката: Владимир Дичев, главен търговски директор на Електрохолд България (вляво) и Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България (вдясно)

 

Снимка: офис гр. Варна