ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

13 септември 2023

Електрохолд организира приемна за клиенти в с. Септемврийци, област Монтана

Инициативата е част от политиката за активен диалог с потребителите и повишаване качеството на обслужване в малките населени места

 

На 19 и 20 септември 2023 г. /вторник и сряда/ Електрохолд България, със съдействието на кметство Септемврийци, община Вълчедръм в област Монтана, организира приемна за битови и бизнес клиенти на Електроразпределителни мрежи Запад и Електрохолд Продажби в с. Септемврийци. Приемната ще се проведе от 11:00 ч. до 16:00 ч. на 19 септември и от 10:00 ч. до 16:00 ч. в сградата на кметството на ул. „Свобода“ № 77.

Клиентите на търговското дружество и на мрежовия оператор ще могат да подават заявления за всички услуги, предоставяни от двете компании, включително пререгистрация на партида, проверка на сметка, разсрочване на плащания, смяна на тарифност, проверка на електромер, получаване на електронна или хартиена фактура, присъединяване към мрежата, дистанционно обслужване, както и да получат информация за възможностите за изграждане на фотоволтаична централа за собствени нужди. Клиентите ще могат и да подновят или сключат нов договор за покупка на енергия по свободно договорени цени.

Дружествата от Групата на Електрохолд в България продължават политиката си за организиране на изнесени офиси в отдалечени населени места за улеснение на своите клиенти. До края на септември мобилна приемна ще се проведе и в с. Долно Церовене в община Якимово, а през октомври мобилен офис в с. Вълчедръм ще обслужва клиенти на Електрохолд от региона на общината.

Повече информация за дейността и услугите на двете дружества може да се получи на информационната линия 0700 10 010 и на сайта на Групата electrohold.bg.

Клиентите на „Електрохолд Продажби“ ЕАД могат да се свържат с дружеството и по имейл на sales@electrohold.bg.

Потребителите на „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД могат да пишат на електронен адрес klienti@ermzapad.bg.