ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

25 май 2022

Електрохолд България организира приемна за клиенти от община Белене

На 31 май 2022 г. /вторник/ „Електрохолд Продажби“ АД и „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД, със съдействието на Община Белене, организират приемна за битови и бизнес клиенти. Приемната ще се проведе от 10:00 ч. до 15:00 ч. в ритуалната зала на I етаж в сградата на Община Белене на ул. „България“ 35.

Клиентите на търговското дружество и на мрежовия оператор ще могат да подават заявления за услуги, включително деклариране на показания, проверка на сметка и начини за плащане, както и да получат информация за предоставяните възможности за дистанционно обслужване. Ще могат да подновят или сключат нов договор за покупка на енергия по свободно договорени цени и др.

Дружествата от групата Електрохолд в България продължават политиката си за организиране на изнесени офиси в отдалечени населени места за улеснение на своите клиенти.  

Повече информация за дейността и услугите на двете дружества може да се получи на информационната линия 0700 10 010 и на сайта electrohold.bg.

Клиентите на „Електрохолд Продажби“ АД могат да се свържат с дружеството и по имейл на sales@electrohold.bg или във Фейсбук страницата на @electroholdsales.

Потребителите на „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД могат да пишат на електронен адрес klienti@ermzapad.bg.