ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

06 ноември 2020

ЧЕЗ завършва реконструкция на мрежата в района на софийското с. Клисура

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД завършва реконструкцията на въздушния електропровод „Огоста“ 20 kV, който захранва с електроенергия района на село Клисура, Софийска област. Ремонтните дейности ще продължат до 13.11.2020, включително, и ще доведат до повишаване на сигурността на електрозахранването през настъпващия зимен период.

Реконструкцията обхваща подмяна на част от електропровода, на изолатори и на стълбове. Работи се в труднопроходим участък. За да се гарантира животът и здравето на служителите по време на ремонтните дейности, се налага да бъде изключвано съоръжението от мрежата от 09 до 13 ноември 2020 г. за периода от 09:00 до 16:30 часа. На посочените дати ще бъде засегнато захранването с електроенергия на следните населени места от район Банкя –  с. Клисура, вилна зона Витошица, Радова махала, махала Витковица и махала Клисурска.

ЧЕЗ Разпределение поднася своите извинения на клиентите за временните неудобства и уверява, че дейностите се извършват, за да се гарантира по-сигурно и качествено електрозахранване през зимния период.

публикувано
 
Ноември 2020