ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

16 март 2020

ЧЕЗ продължава работа за гарантиране сигурността на електрозахранването

Компанията извършва планирани дейности, които не изискват прекъсване на тока


ЧЕЗ Разпределение България работи усилено за гарантиране на сигурността на електрозахранването в Западна България. Компанията извършва аварийни и превантивни ремонти в условия на извънредно положение, за да поддържа надеждна и качествена услуга за българските граждани, голяма част от които работят от вкъщи. Компанията не изпълнява дейности, които изискват прекъсване на електрозахранването, освен когато това не се налага по спешност.

„Едни от важните обекти, които изпълняваме в момента са реконструкциите на кабели средно напрежение по  ул. „Кирил и Методий“ и ул. Веслец, както и в района на Лъвов Мост в гр. София. Реконструкциите ще повишат сигурността на електрозахранването  в централната част на столицата. Ускорихме този ремонт заради обявеното извънредно положение, за да увеличим надеждността на електрозахранването на българските институции, за които безпрепятствената работа е изключително важна в този момент. Ръководството на компанията изрично благодари на служителите, които не само не спират работа, но работят още по-усилено в тази тежка ситуация“, каза Младен Кръстев, директор „Реализация на инвестициите“ в ЧЕЗ Разпределение България.

ЧЕЗ Разпределение уведомява своите клиенти, че работата по поддръжка на мрежата в цяла Западна България продължава без планирани прекъсвания на електроподаването.

публикувано
 
Март 2020